Лично дръвче от естествени и полускъпоценни камъни

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Защо да поръчате дръвче?

Лично за теб

Дръвчетата се изработват точно според човека. Съобразяваме се с Вашите желания, зодии, мечти и др. Дръвчето ще Ви помогне да фокусирате потенциала си и да постигнете целите си.

До живот

Дръвчето е на практика вечно. То няма да се изхаби, счупи или износи. Силата му не намалява с времето. Ще е с Вас до живот.

Чудесна декорация

Освен всички положителни качества на полускъпоценните камъни, дръвчетата са отлична декорация за дома Ви. Те могат да бъдат съобразени с всеки стил - класически уют, модерен лукс и др.

Ползите от личното дръвче

Дръвчетата се изработват от естествени полускъпоценни камъни. Всеки от тях има определена сила и чрез внимателно комбиниране на камъните ще изработим точното дръвче, от което се нуждаете Вие или Ваш близък.

Те действат според Вашите лични зодия, характер, цели, стремежи, мечти и др.

След като получите дръвчето, то ще фокусира Вашите собствени способности и ще Ви помогне да постигнете някаква Ваша цел, или просто ще осигури защита.

Това е един талисман за цял живот. Той ще Ви служи години наред, без да се налага да правите каквото и да било.

Дръвчето може да се съобрази и с обстановката в дома или офиса Ви.

  • Ако ще се използва в луксозна обстановка, ще изберем камъни в по-тъмна, лъскава и контрастна гама.
  • Ако искате да го поставите в детската стая, ще го изработим от по-шарени и игриви камъчета, така че да подхожда на обстановката.

Как точно се избират камъните?

Преди поръчката на дръвчето, Вие ще се свържете с нашият екип, който има вече над 7 години опит в изработката на такива дръвчета.

Заедно с Вас ще уточним какво трябва да е дръвчето.

ПРИМЕР: Искате дръвче, което да Ви помага в кариерата.
Ние трябва да разберем дали това е свързано с креативност (художници, писатели) или с точни научи (инженери, учени). След това е добре да знаем Вашата зодия, любими цветове, характер и др.

След като уточним всичко това в рамките на 5-10 минути ще можем да вземем заедно решение какво точно да е Вашето дръвче.

Как ще получите личното си дръвче?

  1. Заявете Вашето желание за лично дръвче през сайта, на имейл info@obichaise.com или на телефон 0892 285 418.
  2. Нашият екип ще се свърже с Вас в удобно време и ще обсъдим заедно какво ще е дръвчето, за да пасва лично на Вас или Ваш близък.
  3. Изработваме дръвчето до няколко дни.
  4. Опаковаме го с красива опаковка от природни материали и добавяме информация за камъните.
  5. Изпращаме го по куриер с наложен платеж, за да можете да го видите, преди да платите.
  6. Поставяте го на точното място в дома или офисът Ви.