Доставка

Безплатна доставка над 30лв.

При поръчка над 30лв доставката до офис на куриер ще е за наша сметка. Това включва и всички такси към куриерите. Важи за територията на България. При поръчки под 30лв. или до адрес на клиента цената на доставката се изчислява, в зависимост от обема и теглото на пратката. Куриерите, с които работим са “Спиди”.

 

Условия за доставка

При неясна поръчка, допълнителни изисквания от Ваша страна и др. е възможно да се свържем с вас с цел уточняване и потвърждаване на поръчката. При всички други случай потвърждение по телефон няма да бъде необходимо и поръчката се счита за крайна. При нужда от промяна или отказ от поръчката, моля да се свържете възможно най-бързо с екипа на “Обичай се”. Това може да направите чрез страницата за контакти.

Всички поръчки направени до 12ч. се обработват и се изпращат на същия ден, ако има наличност. Поръчките направени след 12ч. е възможно да бъдат обработени на следващия ден. Имайте в предвид, че повечето от продуктите на уебсайта се изпълняват по поръчка, за която е необходимо време. В този случай и при липса на наличност ние се задължаваме да Ви уведомим за възможно забавяне на поръчката или невъзможност да я изпълним. Екипът на “Обичай се” има стандартно работно време от Понеделник до Петък. За почивни дни се считат Събота, Неделя и официалните празници за република България. Поръчки, които са направени през почивните дни е възможно да бъдат обработени на следващия работен ден. В случай на непредвидени почивни дни или други непредвидими обстоятелства за екипа на “Обичай се” ние се задължаваме да Ви уведомим за забавянето на поръчката възможно най-скоро.

Времето за доставка в цяла България обикновено би отнела от 1 до 2 работни дни. Възможни са забавяния, в зависимост от населеното място или натовареността на куриерите. Ако този срок не Ви устройва ние ще Ви помогнем да получите поръчката си в удобен за Вас срок. Наличните продукти на склад можете да получите и лично в гр. Пловдив. За повече информация се свържете с нас чрез страницата ни за контакти.

Цена на доставка

Цената на доставката зависи от обема и масата на пратката. При поръчка вие ще можете да избирате между доставка до офис на “Спиди” за 4,50лв. или доставка до ваш адрес за 7,50лв. Тези цени са примерни и е възможно отклонение от тях. Ние ще направим всичко възможно реалната цена на доставката да е близка до тези стойности. Обикновено използваме услугите на куриерска фирма Спиди. По-обемисти и тежки пратки биха имали различна цена за доставка.