Дървото на здравето и защитата

Подсили имунитета си по време на карантина!

34.58 лв.

-30% =

24.20 лв.

*само до края на извънредното положение

Внимание: Промоцията важи само по време на извънредното положение в България.
С това дръвче искаме да раздадем здраве и надежда на хората. Дръвчетата са ръчна изработка и взимаме всички предпазни мерки при изработването им. Изпращаме ги чрез куриерите на Speedy. Съветваме всички да спазват предписанията по време на карантина. Пазете се и бъдете здрави!

 • 00Дни
 • 00Часа
 • 00Мунити
 • 00Секунди

Изработено от истински

АМЕТИСТ

 • Естествен полускъпоценен камък
 • Носи здраве, като подсилва имунитета
 • Успокоява стреса и съня
 • Предпазва от болести, отрицателни емоции и зли очи

Какво е това дръвче?

“Дървото на здравето и защитата” е талисман, който помага за подобряване на имунитета и съня, отърваване от стреса и защита от лоша енергия и мисли. Това е ръчно изработен талисман под формата на енергийно дърво с естествени полускъпоценни камъни. Короната на дръвчето е изработена от Аметист с наситен лилав цвят. Това е естествен полускъпоценен камък. Стеблото на дръвчето е от бяла (алуминиева) тел, а за основа е използван обикновен бял камък.

Камъните в короната са точно 44 на брой, което гарантира симетричната му форма, наситеност и гъстота. Височината е около 15см, като са възможни отклонения до 1см, заради ръчната изработка. Дръвчето е закрепено здраво за основата и няма опасност да падне.

Цвета на малките камъчета от аметист варира от наситено лилаво до кремаво бяло.

Всяко поръчано дръвче идва при Вас добре опаковано и обезопасено с ръчно украсена кутия, подходяща за подарък. Това талисманче на практика е вечно и не е необходимо да полагате специални грижи за него. То ще служи на Вас и ще защитава дома Ви дълги години.

34.58 лв.

-30% =

24.20 лв.

*Само до края на карантината в България

Галерия

Отзиви от клиенти

За какво помага Аметистът?

Аметистът е камъкът, който ще помогне на имунната Ви система да се пребори с вирусите и грипа. Неговите антистресови функции допълнително ще подсилят имунитета Ви и няма да позволят на настинките или вирусите да Ви повалят. Особено подходящо е да разполагате с този талисман по време на карантината в България. Благодарение на камъчетата в короната на дръвчето ще се почувствате защитени и спокойни.

Аметистът е известен като камъка на спокойствието, тъй като се справя с всички тревоги, стрес, безсъние, кошмари и др. Талисманът е мощен инструмент за постигане на емоционално здраве на притежателя си. Аметистът премахва и Ви защитава от лошата енергия около Вас. По този начин притежателя на талисмана може наистина да се отпусне и да си почине. Той ще се зареди с нови сили, ще е по-щастлив и по-подготвен за следващия ден. Талисманът помага за справянето със стреса. Аметистът в короната му ще помогне на притежателя си да се защити от ежедневните неприятни емоции и ще му позволи да се наслади на истински заслужена почивка, защото ще подобри съня му. Той защитава от лоши мисли, лоши очи, завист, черни магии и др. Аметистът помага за изчистване и на нашите негативни мисли, което ни позволява да сме по-проницателни при сключване на сделки и подписване на договори.

Как се използва?

Аметистът помага за много различни области. Мястото, на което трябва да се постави талисманът е от значение:

 • Постави го в дневната си стая или там, където се събира семейството ти. Така той ще засилва имунитета на всички и ще защитава дома ти от болести, зли очи и алчност.
 • Постави го в спалнята за подобряване на съня и почивката. Така ще се чувстваш по-зареден и по-отпочинал. Аметистът ще разсее кошмарите и безсънието
 • Постави го в офиса или в друга напрегната среда. Така той ще намира и ще отстранява лошата енергия около теб. Ще те пази от завистливи и негативни хора. Ще подобри твоята преценка при взимане на важни решения.

Всеки от нас трупа негативна емоция, това е нормално. След известно време тя започва да ни пречи да се наспиваме и умората става хронична. Аметистът в талисманчето ще помогне да се отървеш от тази натрупана лоша енергия и ще те защитава от нея в бъдеще. Поръчай още сега за теб или за твой близък.

34.58 лв.

-30% =

24.20 лв.

*Само до края на карантината в България

Имате въпроси?

Позвънете още сега на

0892 28 54 18

Често задавани въпроси

Кликнете на бутона “ПОРЪЧАЙ СЕГА”, след което ще трябва да въведете адрес за доставка. До няколко часа ние ще се свържем с Вас по телефона, за да потвърдим поръчката. Всичко останало е наша работа. Ние ще изработим дръвчето, ще го опаковаме и ще го изпратим. Ще се съобразим с всяко Ваше желание, ако има такова.

Кликнете ТУК. Изберете колко броя  желаете да поръчате и натиснете бутона “КУПИ”. Или се обадете на телефон 0892 28 54 18 още сега.

Да! Дръвчетата ги изработваме ръчно и можем да се съобразим с всяко Ваше желание. Можем да направим дръвчето по-голямо, по-малко, с повече камъни, да добавим още видове камъни, да добавим различна основа и много други.

Получавали сме всякакви желания през годините и сме изпълнявали всички от тях. 

Свържете се с нас на телефон 0892 28 54 18 и заедно ще обсъдим най-подходящото дръвче за Вас.

Може! Изработваме дръвчета с всякакви видове камъни. Можете да ги разгледате ТУК.

Свържете се с нас на телефон 0892 28 54 18 и кажете, че сте видели тази промоция, но желаете да смените камъните на дръвчето. Така ще направим дръвчето по Ваше желание и пак ще се възползвате от отстъпката. 

Зависи какво точно желаете.

Цената би била различна, ако желаете дръвчето да бъде по-високо и с повече камъни в короната си или ако желаете вместо обикновено камъче в основата да сложим истински аметист.

Цената би била същата, ако желаете да сложим друг вид камъчета или да комбинираме няколко вида камъни.

За всякакви въпроси се свържете с нас още сега на 0892 28 54 18.

Вземи сега Дървото на здравето и защитата

24.20 лв

 • 00Дни
 • 00Часа
 • 00Мунити
 • 00Секунди

*само до края на извънредното положение

×
×

Cart