Selected:

"Космическо сияние" - Дървото на спокойствието и защитата (Аметист)

34.58 лв.

“Космическо сияние” – Дървото на спокойствието и защитата (Аметист)

Ръчно изработен талисман от естествени и полускъпоценни камъни за дома – “Космическо сияние” – Дървото на спокойствието и защитата

Полускъоценен камък в короната: Аметист

Основа: Обикновен камък

Стебло: Бяло (Алуминиево)

Височина: 15см

*Предметите около дръвчетата са с цел декорация за снимките. Те НЕ са комплект с него.

34.58 лв.

Описание

Какво е това?

“Космическо сияние” е талисман, който помага за подобряване на съня, отърваване от стреса и защита от лоша енергия и мисли. Той е ръчно изработен под формата на енергийно дърво с естествени, полускъпоценни камъни. Короната на дръвчето е изработена от Аметист с наситен лилав цвят. Това е естествен полускъпоценен камък. Стеблото на дръвчето е от бяла (алуминиева) тел.

За какво помага Аметистът?

Аметистът е известен като камъка на спокойствието, тъй като се справя с всички тревоги, стрес, безсъние, кошмари и др. “Космическо сияние” е мощен инструмент за постигане на емоционално здраве на притежателя си. Аметистът премахва и защитава от лошата енергия около нас. По този начин притежателя на талисмана може да наистина да се отпусне и да си почине. Той ще се зареди с нови сили, ще е по-щастлив и по-подготвен за следващия ден. Талисманът “Космическо сияние” помага за справянето със стреса. Аметистът в короната му ще помогне на притежателя си да се защити от ежедневните неприятни емоции и ще му позволи да се наслади на истински заслужена почивка, защото ще подобри и съня му. Той защитава от лоши мисли, лоши очи, завист, черни магии и др. Аметистът помага за изчистване и на нашите негативни мисли, което ни позволява да сме по-проницателни при сключване на сделки и подписване на договори.

Избор според зодия

Аметистът е полускъпоценен камък за зодиите риби, дева, водолей и козирог.

Важно: Полускъпоценните камъни помагат на всички вярващи, а не само на конкретните зодии. Това е само един многото начини за избор на камък.

Как се използва?

Аметистът помага за много различни области. Мястото, на която трябва да се постави талисманът “Космическо сияние” е от значение:

  • Постави го в спалнята за подобряване на съня и почивката. Така ще се чувстваш по-зареден и по-отпочинал. Аметистът ще разсее кошмарите и безсънието
  • Постави го в офиса или в друга напрегната среда. Така той ще намира и ще отстранява лошата енергия около теб. Ще те пази от завистливи и негативни хора. Ще подобри твоята преценка при взимане на важни решения.

Всеки от нас трупа негативна емоция, това е нормално. След известно време тя започва да ни пречи да се наспиваме и умората става хронична. Аметистът в талисманчето “Космическо сияние” ще помогне да се отървеш от тази натрупана лоша енергия и ще те защитава от нея в бъдеще. Поръчай още сега за теб или за твой близък.

Допълнителна информация

Вид на камъка

Аметист

Какво ще Ви донесе?

Защита от лоши сили, Здраве, Здравословен сън, Късмет, Мъдрост, Спокойствие, Успех в кариерата и бизнеса, Успех в учението, Успокоение и мир

Зодии

За водолей, За дева, За козирог, За риби

Цвят

Лилав

Материал

Естествен кристал, Камък, Метал

Нюанс

Тъмен

Основа

Обикновен камък

Размер

Среден (стандартен)

Стъбло

Алуминиево (сребристо)

Стил

Луксозен, Семеен, Уютен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“Космическо сияние” – Дървото на спокойствието и защитата (Аметист)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×
×

Cart