“Мека трева” – Дървото на пътешествията и новото начало (Малахит)

Ръчно изработен талисман от естествени и полускъпоценни камъни за дома – “Мека трева” – Дървото на пътешествията и новото начало

Полускъоценен камък в короната: Малахит

Основа: обикновен камък

Стебло: бяло (Алуминиево)

Височина: 15см

*Предметите около дръвчетата са с цел декорация за снимките. Те НЕ са комплект с него.

34.58 лв.

Описание

Какво е това?

“Мека трева” е талисман, който ще предизвика положителна трансформация и ново начало в живота ти. Ръчно изработен под формата на енергийно дърво с естествени, полускъпоценни камъни. Малахитът е камъкът на трансформацията и пътуването. Той насърчава поемането на рискове и промените. Това талисманче носи равновесие и хармония. В короната на дръвчето има Малахит. Това е естествен полускъпоценен камък. Името “Малахит” е дадено заради наситено зеленият цвят на камъка и буквално означава “Мека трева”. Стеблото на дръвчето е от бяла (алуминиева) тел.

За какво помага Малахитът?

Имаш ли желание за промяна? Години наред сивото ежедневие те убива? В такъв случай талисманът “Мека трева” е точно за теб! Малахитът в него ще ти помогне да поемаш повече рискове и да се стремиш към положителната промяна. Няма как човек да предизвика промяна в живота си, ако не предприеме нещо ново. Този талисман ще те подкрепя и ще ти помогне по-лесно да излезеш от зоната си на комфорт и да намериш нови и вълнуващи преживявания в живота си. Малахитът играе ролята и на защитен камък, който абсорбира негативните енергии и замърсителите, обирайки ги от атмосферата и от тялото. Това включва вредните електромагнитни лъчения, радиация, шум и др. Той помага при решаването на проблеми, засилва интуицията и прозрението. Малахитът е познат и като камъка на пътешествията. Той пази тези, които са често на път и им помага винаги да се завръщат благополучно. Подари го на близък, който често пътува или е в чужбина, но мечтае да се върне в България.

Избор според зодия

Малахитът е полускъпоценен камък за зодиите Дева и Козирог.

Важно: Полускъпоценните камъни помагат на всички вярващи, а не само на конкретните зодии. Това е само един многото начини за избор на камък.

Как се използва?

Малахитът поглъща вредните лъчения около теб. Затова е важно да поставиш талисманчето “Мека трева” близо до излъчватели, като микровълнови фурни, телевизори, компютри и др. За да носи защита при пътуване трябва да се постави в дома на пътуващия – там, където той винаги ще се връща.

Усещаш ли, че е време за ново начало в някоя сфера на живота ти? А може би това е вярно за твой близък? Ако това е така още сега поръчай талисманчето “Мека трева” и остави Малахитът да даде сили за новото начало. А в допълнение, то ще пази пътуващият от проблеми на пътя.

Допълнителна информация

Вид на камъка

Малахит

Какво ще Ви донесе?

Защита от лоши сили, Здраве, Кураж и вяра в себе си, Късмет, Сила на духа

Зодии

За дева, За козирог

Цвят

Зелен

Материал

Естествен кристал, Камък, Метал

Нюанс

Тъмен

Основа

Обикновен камък

Размер

Среден (стандартен)

Стъбло

Алуминиево (сребристо)

Стил

Луксозен, Семеен, Уютен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“Мека трева” – Дървото на пътешествията и новото начало (Малахит)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *