“Морско царство” – Дървото на приятелството и въображението (Корал и Тюркоаз)

Ръчно изработен талисман от естествени и полускъпоценни камъни за дома – “Морско царство” – Дървото на приятелството и въображението

Полускъоценни камъни в короната: Тюркоаз и Корал

Основа: Обикновен камък

Стебло: Бяло (алуминиево)

Височина: 15см

*Предметите около дръвчетата са с цел декорация за снимките. Те НЕ са комплект с него.

34.58 лв.

Описание

Какво е това?

“Морско царство” е талисман, който засилва приятелството и въображението. Талисманът “Морско царство” е ръчно изработен под формата на енергийно дърво с естествени, полускъпоценни камъни, като в короната му са вплетени светло син Тюркоаз и червен Корал. Стеблото на дръвчето е от бяла (алуминиева) тел, а за основа е използвано чисто бяло камъче.

За какво помагат тюркоазът и коралът?

Тюркоазът в талисмана “Морско царство” дава кураж, любов, късмет, изцеление, пари и защита на своя притежател. Коралът от своя страна носи вътрешен мир, засилва интуицията и въображението. Комбинацията от двата камъка носи повече позитивни емоции и въображение. Тюркоазът е известен като камъка на приятелството и може да сближава хората или да помага при кавги или неразбирателство. Талисманът “Морско царство” ще помогне и в екипната креативна работа с твоите колеги и приятели. Ако работата ти е свързана със създаване на нещо и постоянно се търсят нови идеи от теб и от колегите ти, това дръвче е точно за теб.

Избор според зодия

Комбинацията от двата камъка позволява на талисманът да е подходящ за голям брой зодии – Скорпион, Рак, Везни, Риби, Козирог, Водолей, Стрелец и Телец.

Важно: Полускъпоценните камъни помагат на всички вярващи, а не само на конкретните зодии. Това е само един от многото начини за избор на камък.

Как се използва?

Талисманът “Морско царство” помага при различни неща, заради комбинацията от Тюркоаз и Корал. Постави го на работното си място, за да увеличи твоята продуктивност и тази на колегите ти. Ще мислите много по-креативно и ще ви идват много повече нови идеи. Заедно ще станете по-добър екип. Друг вариант е да го поставиш в дома си, за да засилиш тези качества при семейството и близките ти.

Имаш ли нужда от повече креативност и нови идеи? От повече прекарано време с приятелите си? Разбира се, кой не би се радвал на това. Поръчай талисманчето “Морско царство” и му позволи да помогне за всички тези неща.

Допълнителна информация

Цвят

Светло син, Червен

Какво ще Ви донесе?

Защита от лоши сили, Здраве, Късмет, Мъдрост, Пари, Приятелство, Успех в кариерата и бизнеса, Успех в учението

Материал

Естествен кристал, Камък, Метал

Нюанс

Пъстър, Шарен

Основа

Обикновен камък

Размер

Среден (стандартен)

Стъбло

Алуминиево (сребристо)

Стил

Артистичен, Забавен, Семеен

Вид на камъка

Корал, Тюркоаз

Зодии

За везни, За водолей, За козирог, За рак, За риби, За скорпион, За стрелец, За телец

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“Морско царство” – Дървото на приятелството и въображението (Корал и Тюркоаз)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *