“Нощно небе” – Дървото на просперитета, печалбите и късмета (син Авантюрин)

Ръчно изработен талисман от естествени и полускъпоценни камъни за дома – “Нощно небе” – Дървото на просперитета, печалбите и късмета

Полускъоценен камък в короната: син Авантюрин

Основа: Обикновен камък

Стебло: Бяло (Алуминиево)

Височина: 15см

*Предметите около дръвчетата са с цел декорация за снимките. Те НЕ са комплект с него.

34.58 лв.

Описание

Какво е това?

“Нощно небе” е талисман, който носи късмет. Той е ръчно изработен под формата на енергийно дърво с естествени, полускъпоценни камъни. Короната на дръвчето е изработена от син Авантюрин. Това е естествен полускъпоценен камък. Цвета му е тъмно син, което изглежда като черно, ако се погледне отдалеч. В камъчетата има малки отблясъци, наподобяващи на звезди на нощното небе. Стеблото на дръвчето е от бяла (алуминиева) тел, а за основа е използвано обикновено бяло камъче.

За какво помага авантюринът?

Авантюринът е известен като камъка на просперитета. Смята се, че оказва положителен ефект върху психиката и укрепва самочувствието. Този камък е идеален за онези, които търсят позитивен възглед за живота. Талисманът “Нощно небе” абсорбира електромагнитното замърсяване. Синият авантюрин обезврежда негативните ситуации и ги преобръща. Авантюринът в короната му ще помогне за укрепване на лидерските качества и решимостта. Увеличава съпричастността и съчувствието, окуражава постоянството. Помага на притежателя си да се фокусира и да вземе живота си в ръце. Това води до повече успехи, повече просперитет, печалби и късмет. “Нощно небе” успокоява буйните емоции и води до по-бистър ум при взимане на решение.

Избор според зодия

Авантюринът е полускъпоценен камък за зодииите Рак, Телец и Стрелец.

Важно: Полускъпоценните камъни помагат на всички вярващи, а не само на конкретните зодии. Това е само един многото начини за избор на камък.

Как се използва?

Авантюринът помага в различни области. Постави го близо до монитора на компютъра, за да абсорбира вредното лъчение. Поставен в близост до мобилния телефон ще погълне вредното излъчване от него и ще те предпазва.

Вземи сега талисманът “Нощно небе” за дома или офисът ти, за да подобри лидерските ти умения и да ти даде повече увереност и авторитет в очите на другите.

Допълнителна информация

Вид на камъка

Авантюрин (син)

Какво ще Ви донесе?

Кураж и вяра в себе си, Късмет, Мъдрост, Пари, Спокойствие

Зодии

За рак, За стрелец, За телец

Цвят

Син

Материал

Естествен кристал, Камък, Метал

Нюанс

Тъмен

Основа

Обикновен камък

Размер

Среден (стандартен)

Стъбло

Алуминиево (сребристо)

Стил

Луксозен, Семеен, Уютен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“Нощно небе” – Дървото на просперитета, печалбите и късмета (син Авантюрин)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *