-30%

“Теменужена феерия” – дървото на истината, лоялността и въображението (Корал и Содалит)

Ръчно изработен талисман от естествени и полускъпоценни камъни за дома – “Теменужена феерия” – дървото на самочувствието, лоялността и въображението

Полускъоценни камъни в короната: Содалит и Корал

Основа: Сива саксийка

Стебло: червена и синя тел

Височина: 15см

*Предметите около дръвчетата са с цел декорация за снимките. Те НЕ са комплект с него.

36.90 лв. 25.83 лв.

Описание

Какво е това?

“Теменужена феерия” е талисман, който засилва логиката, интуицията и въображението. Талисманът “Теменужена феерия” е ръчно изработен под формата на енергийно дърво с естествени, полускъпоценни камъни, като в короната му са вплетени Содалит и червен Корал. Стеблото на дръвчето е от червена и синя тел.

За какво помагат содалитът и коралът?

Содалитът в това дръвче дава насока за изказване на истината и подтик към идеализма, правейки възможно запазването на същността и отстояване на убежденията на човека, притежаващ талисмана. Коралът от своя страна носи вътрешен мир, засилва интуицията и въображението. Това е една перфектно балансирана комбинация от камъни, защото единият ни кара да мечтаем, да развиваме въображението, креативността и талантите си, а другият ни помага да видим истината, да правим добри планове и да пресмятаме правилно. Талисманът “Теменужена феерия” ни позволява да мечтаем и същевременно ни помага да постигнем целите и мечтите си.

Избор според зодия

Талисманът е подходящ за голям брой зодии, заради комбинацията си от два камъка. Скорпион, Рак, Везни, Риби, Козирог, Стрелец и Телец

Важно: Полускъпоценните камъни помагат на всички вярващи, а не само на конкретните зодии. Това е само един от многото начини за избор на камък.

Как се използва?

Талисманът “Теменужена феерия” помага в различни сфери. Постави го на работното си място, за да ти даде яснота и нови идеи. Постави го в дома си, за да развива въображението на цялото ти семейство и да ви помага да постигате целите си заедно.

Поръчай талисманчето “Теменужена феерия” сега, за да превърнеш мечтите си в цели и да ти даде сили за постигането им. А може би имаш твой близък човек, който има голяма и неосъществима мечта? Изненадай го с уникален подарък и му покажи, че мислиш за него.

Допълнителна информация

Вид на камъка

Корал, Содалит

Какво ще Ви донесе?

Защита от лоши сили, Здраве, Късмет, Мъдрост, Успех в кариерата и бизнеса, Успех в учението

Зодии

За везни, За козирог, За рак, За риби, За скорпион, За стрелец, За телец

Цвят

Син, Черен

Материал

Естествен кристал, Камък, Метал

Нюанс

Пъстър, Шарен

Основа

Чашка / купичка

Размер

Среден (стандартен)

Стъбло

Синьо, Червено

Стил

Артистичен, Забавен, Семеен

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“Теменужена феерия” – дървото на истината, лоялността и въображението (Корал и Содалит)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *