“Ин и Ян” – Дървото на единството и защитата (Турмалинов кварц)

Ръчно изработен талисман от естествени и полускъпоценни камъни за дома – “Ин и Ян” – Дървото на единството и защитата.

Полускъоценен камък в короната: Турмалинов кварц

Основа: Каменна купичка с трошен мрамор

Стебло: Бяло (Алуминиево)

Височина: 15см

*Предметите около дръвчетата са с цел декорация за снимките. Те НЕ са комплект с него.

36.90 лв.

Описание

Какво е това?

“Ин и Ян” е талисман, който ще ти донесе баланс, защита и единство. Ръчно изработен под формата на енергийно дърво с естествени, полускъпоценни камъни. В короната на дръвчето има Турмалинов кварц. Това е естествен полускъпоценен камък. Състои се от малки парченца черен Турмалин, които са заключени в чист кварц, който усилва енергията му. Кристалчетата са бели или прозрачни и в тях се виждат черните линии, подобни на игли. За основа дървото си има каменна купичка, която е напълнена с натрошен мрамор. Стеблото на дръвчето е от бяла (алуминиева) тел.

За какво помага Турмалиновият кварц?

Усещаш ли много негативна енергия около теб? Постоянно има някой, който създава напрежение на работното ти място или по-лошо… в дома ти? Цялата тази негативност ти пречи и води до стрес. Талисманчето “Ин и Ян” ще ти помогне да разсееш тази енергия. Турмалиновият кварц има способност да абсорбира негативното. Това го прави чудесен защитен камък. Вярва се, че той помага за разрешаването на конфликти и намирането на компромис, затова се знае като “камъкът на единството”. Това талисманче ще балансира мислите ти, ще изчисти негативната енергия в стаята и ще ти помогне да стъпиш силно на земята.

Избор според зодия

Основно, турмалиновият кварц е полускъпоценен камък за зодията Козирог. Обаче, тъй като е чудесен заземителен камък, той е подходящ и за останалите земни зодии – Телец и Дева.

Важно: Полускъпоценните камъни помагат на всички вярващи, а не само на конкретните зодии. Това е само един многото начини за избор на камък.

Как се използва?

Турмалиновият кварц създава защитно поле около него. За това е важно да поставиш талисманчето “Ин и Ян” близо до теб. Нека е в същата стая или дори на работното ти място. По този начин ще има най-добър ефект.

Излагаш ли се често на стресови ситуации? Има ли хора около теб, които създават напрежение и ядове? А може би това се случва на твой близък? Поръчай талисманчето “Ин и Ян” и позволи на Турмалиновия кварц да се погрижи за това.

Допълнителна информация

Цвят

Бял, Черен

Какво ще Ви донесе?

Защита от лоши сили, Спокойствие, Успокоение и мир, Хармония и баланс

Материал

Естествен кристал, Камък, Метал

Нюанс

Светъл

Основа

Чашка / купичка

Размер

Среден (стандартен)

Стъбло

Алуминиево (сребристо)

Стил

Артистичен, Луксозен, Уютен

Вид на камъка

Турмалинов кварц

Зодии

За дева, За козирог, За телец

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „“Ин и Ян” – Дървото на единството и защитата (Турмалинов кварц)“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *