За нас

Здравейте, приятели и добре дошли в света на позитивното и полезното!

КОИ СМЕ НИЕ?

В буквалния смисъл ние сме семейство, което реши да промени живота си и да започне да помага на хората така, както помогнаха на нас.
Добрoмир, който е и нашият визионер. Бистрата му мисъл и свежи идеи спомогнаха за развитието на проекта. Диди е негова майка и се занимава с Рейки, полускъпоценни камъни, крафт и много други. Всекидневно се развива и обогатява, за да сподели опита си с читателите. И накрая аз – Мария, съпруга на Добромир и снаха на Диди. Занимавам с техническата част и допринасям с идеи за развитието на сайта.

Ние буквално сме семейство!  : )

цел

Искаме заедно с вас да погледнем света чрез по-различна гледна точка и да излезем от оковите на забързаното ежедненевие, за да се насладим на живота си, защото той минава като един миг. Да оценим всяка минута и да се радваме на дребните неща, да празнуваме победите си и да изживеем
живота на мечтите си.

Целта ни е да споделяме взаимно с вас полезни съвети за лични финанси, хитринки от ежедневието и личния ни опит при решаването на ежедневни проблеми. Ще се запознаваме и със силата на полускъпоценните камъни, като лечебната им сила е известна на хората още от дълбока древност. Дори повечето от магическите сили на тези кристали се потвърждават от модерната наука.

Нека вървим заедно, защото понякога е по-важно пътят да ни е приятен, отколкото целта ни да е голяма.

Контакти

  • Телефон: 0892 285 418
  • Имейл: info.obichaise@gmail.com
  • Адрес: гр. Пловдив, бул. "Александър Стамболийски" 90, ап.14

Имате въпроси? Пишете ни!

Въпроси, които често ни задавате:

В сайта сме направили Галерия точно за тази цел. Отгоре в менюто натиснете върху бутона “Галерия” и всички наши красоти ще се разкрият пред вас.

Можете да кликнете и върху следния линк: www.obichaise.com/galeriya/

Да, сайтът Obichaise.com разполага с онлайн магазин, откъдето можете да се сдобиете с ръчно изработени талисмани и бижута ит естествени полускъпоненни камъни. Кликнете върху бутона “Магазин” в менюто по-горе или последвайте следния линк: www.obichaise.com/magazin/

Ние сме едно семейство, което реши напълно да промени светогледа и начина си на живот. Всекидневно се развиваме и обогатяваме, като искаме да споделяме всички тези знания с хората.

Ако искате да се присъедините към някоя секта, спокойно можете да го направите. НЕ И ТУК! Мисля, че това не е Вашето място. Тук сме, за да споделяме нашите истории и наблюдения.

Не! Ние не отричаме конвенционалната медицина. При какъвто и да е медицински проблем се консултирайте с лекар.

Не! Нямаме кристално кълбо и не предвиждаме бъдещето. За сметка на това живеем в настоящия момент.

Не. Дръвчетата, камъните и кристалите не са магически и не правят чудеса. Те са талисмани и засилват нашата вяра, мотивация и борбеност. Всичко, което ще постигнете зависи единствено от само от вас. Талисманите само ни помагат по пътя.